• Arne

Kikhavn.dk med nye funktioner og i nyt design

Opdateret: jan. 19

Kikhavn Dige- og Kystsikringslags hjemmeside fået helt nyt udseende, og sidens opbygning imødekommer et ønske om mere aktiv dialog. Desuden er ønsket, at digelagets medlemmer registrerer sig med henblik på mailkommunikation samt muligheden for adgang til 'intern'  Digelags kommunikation. Som vedtaget på Generalforsamling vil bestyrelsen på denne måde kunne kontakte medlemmer direkte og samtidig sende indkaldelser og referater. Hjemmesiden signalerer nu også tydeligere, at den ikke er en officiel hjemmeside for Kikhavn som by og turistmål, men er en mere intern informationsside, hvor fastboere og sommerhusejere kan søge oplysninger af fælles interesse.


VELKOMMEN TIL DET NYE KIKHAVN.DK


Disclaimer: Ved tildeling af login til den nye hjemmeside anvender Digelagets bestyrelse personoplysninger udelukkende til at kunne besvare henvendelser og behandle medlemskab, som medlemmer aktivt har anmodet om. Dette i forhold til aktuel GDPR-lovgivning.


120 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling 2020

Der afholdes ordinær generalforsamling i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag Lørdag den 15. august 2020 kl. 9.00 på Biblioteket (Byrådssalen) Nørregade 61, 3390 Hundested med følgende dagsorden: 1. Valg

  • Facebook Social Icon

© 2018 by Kvorning