top of page
  • Forfatters billedeArne

Kikhavn.dk med nye funktioner og i nyt design

Opdateret: 19. jan. 2020

Kikhavn Dige- og Kystsikringslags hjemmeside fået helt nyt udseende, og sidens opbygning imødekommer et ønske om mere aktiv dialog. Desuden er ønsket, at digelagets medlemmer registrerer sig med henblik på mailkommunikation samt muligheden for adgang til 'intern'  Digelags kommunikation. Som vedtaget på Generalforsamling vil bestyrelsen på denne måde kunne kontakte medlemmer direkte og samtidig sende indkaldelser og referater. Hjemmesiden signalerer nu også tydeligere, at den ikke er en officiel hjemmeside for Kikhavn som by og turistmål, men er en mere intern informationsside, hvor fastboere og sommerhusejere kan søge oplysninger af fælles interesse.


VELKOMMEN TIL DET NYE KIKHAVN.DK


Disclaimer: Ved tildeling af login til den nye hjemmeside anvender Digelagets bestyrelse personoplysninger udelukkende til at kunne besvare henvendelser og behandle medlemskab, som medlemmer aktivt har anmodet om. Dette i forhold til aktuel GDPR-lovgivning.


184 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Der afholdes ordinær generalforsamling i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag søndag den 6. august 2023 kl. 9.30. Generalforsamlingen afholdes på Biblioteket (Byrådssalen) Nørregade 61, 3390 Hundested med

Stormen Otto har nu lagt sig. Selv om det gik voldsomt til er der ikke registreret skader på ejendomme eller områder, der er oversvømmet omkring Kikhavn. Vores dige- og kystsikring holdt stand :-).

Der afholdes ordinær generalforsamling i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag lørdag den 13. august 2022 kl. 9.30 med efterfølgende markering af 100 året for lagets virke kl. 12.00. Generalforsamlingen af

bottom of page