top of page
  • Forfatters billedeArne

Overgange ved Kattegatvejen Øst og Spodsbjergstien

Opdateret: 1. dec. 2019

På Kattegatvejen øst og Spodsbjergstien er der nu etableret nye overgange, så alle kan komme sikkert til og fra stranden. Den nye forstørrede digefront med store sten krævede mere etablerede og sikre overgange end de løsninger, der tidligere var på de to steder.



“Den nye overgang er utrolig robust og kan danne model for andre fremtidige overgange eller private trapper. Den er udført i trykimprægneret fyrretræ og med håndliste i hårdt træ og fittings i syrefast, rustfrit stål ...”

“Tegningerne til den nye overgang låner jeg gerne ud”, siger arkitekt Arne Kvorning, som står bag designet. ”Jeg er mest interesseret i, at der tænkes i helhedsløsninger, så Kikhavns kyst kan få et samlet design, når det gælder fremtidige tiltag af samme art”.



112 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling 2023 i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag

Der afholdes ordinær generalforsamling i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag søndag den 6. august 2023 kl. 9.30. Generalforsamlingen afholdes på Biblioteket (Byrådssalen) Nørregade 61, 3390 Hundested med

Stormen Otto

Stormen Otto har nu lagt sig. Selv om det gik voldsomt til er der ikke registreret skader på ejendomme eller områder, der er oversvømmet omkring Kikhavn. Vores dige- og kystsikring holdt stand :-).

bottom of page