top of page

Stormen Pia er nu ebbet ud og vandstanden faldende. Kikhavn dige- og kystsikring holder stand.

Stormen Pia har lagt sig. Selv om det gik voldsomt til er der i skrivende stund ikke registreret skader på ejendomme eller områder, der er oversvømmet. Vores dige- og kystsikring holdt stand.

Vi har kun registreret at småsten/sand/ral ved såvel ophalerpladsen i Kikhavn by som brandvejen ved livredderområdet er delvist skyllet væk samt at enkelte private trapper (burde være taget op 1/10) er stærkt medtaget. Ingen er dog blæst op og forvoldt skade.


113 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling 2023 i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag

Der afholdes ordinær generalforsamling i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag søndag den 6. august 2023 kl. 9.30. Generalforsamlingen afholdes på Biblioteket (Byrådssalen) Nørregade 61, 3390 Hundested med

Stormen Otto

Stormen Otto har nu lagt sig. Selv om det gik voldsomt til er der ikke registreret skader på ejendomme eller områder, der er oversvømmet omkring Kikhavn. Vores dige- og kystsikring holdt stand :-).

1 commentaire


Hej Leif.

Det er nok en udtalelse som kom meget tidligt inden vandstanden blev normal, der skal revideres:

'Vi har kun registreret at småsten/sand/ral ved såvel ophalerpladsen i Kikhavn by som brandvejen ved livredderområdet er delvist skyllet væk.

Det var jo først tidligt her den 24/12 at man kunne passere på stranden foran diget til højre for ophalerpladsen, hvor vi er et 'hold' der bader hver morgen her fra Kikhavn ud for matriklen Vestre stræde 14.

Der ligger nu 5 store kampesten midt på stranden mellem 'benet på den tværgående kystsikring og det massive stendige foran matriklen, som er revet ned fra toppen og delvis midt på stendiget (hvor de har ligget oven på en af de gamle betonhøfter som…
J'aime
bottom of page