top of page

Stormen Pia er nu ebbet ud og vandstanden faldende. Kikhavn dige- og kystsikring holder stand.

Stormen Pia har lagt sig. Selv om det gik voldsomt til er der i skrivende stund ikke registreret skader på ejendomme eller områder, der er oversvømmet. Vores dige- og kystsikring holdt stand.

Vi har kun registreret at småsten/sand/ral ved såvel ophalerpladsen i Kikhavn by som brandvejen ved livredderområdet er delvist skyllet væk samt at enkelte private trapper (burde være taget op 1/10) er stærkt medtaget. Ingen er dog blæst op og forvoldt skade.


95 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling 2023 i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag

Der afholdes ordinær generalforsamling i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag søndag den 6. august 2023 kl. 9.30. Generalforsamlingen afholdes på Biblioteket (Byrådssalen) Nørregade 61, 3390 Hundested med

Stormen Otto

Stormen Otto har nu lagt sig. Selv om det gik voldsomt til er der ikke registreret skader på ejendomme eller områder, der er oversvømmet omkring Kikhavn. Vores dige- og kystsikring holdt stand :-).

Generalforsamling 2022 og fejring af 100 året for lagets virke.

Der afholdes ordinær generalforsamling i Kikhavn Dige- og Kystsikringslag lørdag den 13. august 2022 kl. 9.30 med efterfølgende markering af 100 året for lagets virke kl. 12.00. Generalforsamlingen af

bottom of page